Arrangementen


VIP Behandelingen en Arrangementen

Individueel arrangement

Uren lang genieten! Een volledige lichaamsbehandeling. De Vip-behandeling begint met de masseuse samen onder de douche. Zij zal je heerlijk scrubben waardoor je een frisse en zijdezachte huid zult krijgen. Daarna ga je lekker liggen en zal de dame u laten genieten van een prikkelende voetmassage en een volledige lichaamsmassage. Terwijl je in het bubbelbad ligt krijg je een ontspannen gezichtsmassage. Ook ga je genieten van een turks stoombad en zal je verrast worden met heerlijke hapjes en een drankje. Een weldaad dus voor lichaam en geest.

Echtpaar arrangement

We zijn er erg trots op dat we met zeer grote regelmaat echtparen mogen verwelkomen in onze mooie salon. Tot op heden hebben we alleen maar hele positieve reacties ontvangen.

En omdat we daar zo blij mee zijn krijgen stellen een wel zeer speciale behandeling.

Behalve gratis een hapje en drankje mag je als stel ook gratis gebruik maken van ons stoombad of bubbelbad. Jullie worden zeer gastvrij ontvangen door de receptioniste en krijgen een lekker drankje aangeboden. De masseuses stellen zich een voor een aan jullie voor zodat je een persoonlijke keuze kunt maken. Vervolgens worden jullie naar de kamer gebracht voor een overweldigend lekkere TANTRA massage met natuurlijk een HAPPY END.

Na de massage is er voor jullie de gelegenheid om lekker na te genieten in het stoombad of het bubbelbad, onder het genot van een hapje en drankje.

Uiteraard bepalen jullie zelf of jullie samen in een ruimte gemasseerd willen worden of liever in aparte ruimtes.

I.v.m. de beschikbare ruimte is het altijd handig om telefonisch te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

LET OP: als ZIJ liever door de masseur gemasseerd wil worden dan kun je ook het beste even bellen om onze masseur te reserveren. De masseur is bijzonder populair en we hebben er maar één van!

Normaal gesproken kosten de arrangementen per persoon vanaf 200,-. Maar voor stellen presenteren we met zeer veel genoegen deze super aanbieding:

 

Echtparen-massage 240 euro

Massagesalon Apeldoorn Elburgerweg 63 7345 EE Wenum Wiesel 055-3122530