Reacties


 

Laat hier uw mening, verhaal en ervaring achter over uw verblijf bij Massagesalon Apeldoorn. Hoe vond u het en komt u gauw weer? Tot snel!

Lees hier de reacties zoals onze gasten die hebben geplaatst op de vorige website.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(377)
>
(377) Marco
Tue, 17 August 2021 20:49:08 +0000

Vanmiddag was ik in de buurt van Apeldoorn en dan is MSA dichtbij.
Op goed geluk naar binnen en daar werd ik voorgesteld aan 2 dames. Tot mijn vreugde zag ik een bekend gezicht. Ik heb (weer) gekozen voor Katja. Katja weet hoe ze moet masseren. Het uurtje vloog voorbij. Katja gaat mij vaker zien!

(376) Willem
Tue, 6 July 2021 22:23:31 +0000

Afgelopen zondag bij massagesalon Apeldoorn geweest. Eerst gebeld of er een masseuse vrij was. Dat was zo en eenmaal aangekomen bleek Luna beschikbaar. Ze haalde me op en wat fijn om achter haar aan de trap op te lopen. Op de kamer genoten van een massage (inclusief samen douchen) van deze heerlijke dame.

Dankjewel!

(375) Philip
Mon, 5 July 2021 15:26:37 +0000

Zondag bij samantha geweest super gezellie en een hele leuke dame,de massage was heerlijk !!
Kom zeker nog eens terug

(374) Chris
Thu, 24 June 2021 16:32:51 +0000

Een uurtje met lieve Tess.
Tess, je was geweldig en bracht me in de zevende hemel. Een echte aanrader, zeer professioneel, je bent een TOPPER.

(373) Willem
Mon, 7 June 2021 09:41:57 +0000

Onlangs hier weer geweest en een uur lang gemasseerd door Lisa. Eerst samen onder de douche en daarna languit op het matras. Zachte strelingen werden afgewisseld met stevig masseren. Lisa je was weer lekker bezig.
Dankjewel en tot een volgende keer!

(372) Joris
Thu, 3 June 2021 08:39:51 +0000

Gisteren een werkelijk fantastische massage gehad van Samantha.
Ze is niet alleen verschrikkelijk goed in haar vak, maar ze is ook een heel sympathieke, jonge vrouw die heel goed ziet en voelt wat haar client nodig heeft. En daarbij is ze ook nog eens heel aantrekkelijk!
Samantha, jij was voor mij een fantastische ontdekking.
Laten ze daar in Apeldoorn zuinig op je zijn!


(371) Mike
Fri, 21 May 2021 20:40:09 +0000

Eindelijk mogen we weer naar de beste salon ban Nederland !

(370) Willem
Tue, 18 May 2021 07:15:10 +0000

Yes het mag weer, een heerlijke massage ondergaan. Dus ik ga binnenkort zeker een keer afspreken bij een van de masseuses van deze salon. Lekker genieten van de warme olie die hier altijd vakkundig over je hele lichaam uitgesmeerd wordt. Ik kan niet wachten!

(369) Willem
Thu, 25 March 2021 08:12:36 +0000

Kan niet wachten om weer een massage te krijgen. Om na deze rare tijd weer eens heerlijk te genieten van de dames bij MSA. Om te genieten van de heerlijke strelingen. Om te genieten van de warme olie. Om te genieten van de relaxte sfeer die jullie uitstralen. Om te genieten van het samen douchen. Om te genieten van alles eigenlijk!

(368) hans
Mon, 8 February 2021 10:34:42 +0000

Even terugdenkend aan de tijd voor de Corona. In gedachten rij ik nog vaak de oprit op, parkeer mijn auto nonchalant onder de carport. Het lijkt niet druk, snel naar de deur, de bekende bel galmt door de ruimte. De deur zwaait open, de hartelijke stem van Ans of Annet, leuk dat je er weer bent. Klein praatje maar met zachte hand word ik richting wachtruimte gedirigeerd. De line up stelt zich voor, gewoon met een handdruk omdat Corona niet bestaat. De ogen, de verleidelijke stem, een zwoele blik, ik kies voor Amber. Annet kent me, water en zeep, half uurtje langer en zonder gezamenlijk douchen. Ik knik en ze weet genoeg.

Enkele minuten later, de bekende trap op richting een van de achterste kamers. Ik kijk naar Amber die mij heupwiegend de weg laat zien die ik al zo vaak heb gelopen. Het water van de douche klettert op mijn lichaam, de handzeep wordt via de bovenkant gepakt en snel was ik mij. De bekende stem van Amber sommeert mij te gaan liggen op mijn buik, niet mijn favoriet maar zeer goed voor het opbouwen van de spanning. De snelle handen gaan over mijn lichaam, geen plekje wordt vergeten. Ik probeer nog een gesprekje te voeren maar uiteindelijk wint de geiligeheid het van mijn verstand en laat ik het gesprek rusten. Ik geef mij volledig over aan Amber. Wat een geweldige meid. Dan is het zover, ik draai mij om en kijk nu in haar ogen. Ze lacht en plaagt me door even aan mijn oor te zitten. Ze is zo dichtbij maar ook nog steeds ver weg. Steeds vaker raakt ze mijn gevoelige plekken. Ik zou jullie het hoogtepunt besparen maar vlak voordat ik het pand verlaat nog even de bekende vraag. "Was alles naar wens?". Ja, meer dan. Alle geld dubbel en dwars waard. Met een glimlach verlaat ik Apeldoorn, klaar voor een dag hard werken...

ohoh wat mis ik dit....
X
vandelaan@live.nl


>