Reacties


 

Laat hier uw mening, verhaal en ervaring achter over uw verblijf bij Massagesalon Apeldoorn. Hoe vond u het en komt u gauw weer? Tot snel!

Lees hier de reacties zoals onze gasten die hebben geplaatst op de vorige website.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(280)
(80) Bart
Sun, 8 March 2015 15:49:22 +0000

Roos
Vandaag eindelijk weer eens bij MSA geweest, ik had een twee uur afspraak met Roos. Roos het was weer fijn, gezellig, lekker, leuk, onvergetelijk ,kort om je was SUPER., Ik kan er weer een poosje tegenaan, want een bezoek aan jou is voor mij niet gewoon twee uurtjes maar ook van weken voorpret(net als met vakantie) en weken nagenieten...
Bedankt en tot vlg keer.
Dikke kus

(79) Koos
Mon, 2 March 2015 19:29:09 +0000

Vandaag zondag 1 maart weer een afspraak gemaakt met Bodiel. Bij jouw verschijning was ik weer direkt verkocht. Na een heerlijke douche met scrub was het tijd voor de massage. Ik heb elke minuut genoten van jouw geweldige intense massage. De wijze waarom jij met je fenominale lichaam zorgt voor verleiding en intieme momenten zijn voor mij onuitwisbaar. Dit voelt zo geweldig en goed. Ik kan bijna niet wachten tot de volgende keer. Bodiel bedankt voor je geweldige massage, je bent mijn toppertje.

(78) Gerrit
Mon, 2 March 2015 15:54:31 +0000

Graag wil ik even terug komen op mijn bezoek van afgelopen zondag (2-3-2015). De ontvangst was erg vriendelijk en ik kreeg meteen iets te drinken aangeboden. Vrijwel meteen kwamen een stel dames zich 1 voor1 voorstellen. Toen ik de 2e (Katja) had gezien, dacht ik: "Ik hoef al geen andere meer te zien!” Wat een leuke dame is dat. Ze heeft een vriendelijk en mooi gezicht en een leuke lach. Dan heb ik het nog niet eens over haar figuur gehad. Het is echt een hele mooie vrouw met mooie rondingen op de juiste plaatsen. Ik koos voor een aqua massage met warm water en schuim. Eenmaal op de kamer deden we …… ja dat mogen jullie zelf uitvinden. Ik kan alleen maar zeggen: β€œKatja, je was geweldig, ik kijk nu al uit naar de volgende keer, want die gaat er zeker komen!!!
Groetjes en tot gauw!
Gerrit


(77) Marieke en Rick
Sat, 28 February 2015 23:24:51 +0000

Je kunt als stel naar de bios gaan of uit eten. Allemaal heel logisch. Wij hebben er vanavond voor gekozen om op bezoek te gaan bij Massagesalon Apeldoorn. Daar hebben we zeker geen spijt van. Sterker nog; we gaan daar nog veel vaker heen. Het was een avond met aandacht, prima massage, opwinding en een wenselijke spanning waar geen enkele film of restaurant tegenop kan.

Wat ons betreft een aanrader, zeker voor stellen die wat anders willen dan seks in de slaapkamer met de gordijnen dicht ;-)

Tot snel weer,

Marieke en Rick

(76) Teunis en Jannie
Sat, 28 February 2015 13:35:17 +0000


Na lang wikken en wegen de stoute schoenen aangetrokken en een echtparen massage geboekt met als voorkeur voor mijn vrouw de masseur.
Het was heerlijk om te zien hoe mijn vrouw lag te genieten en moet ook eerlijk bekennen, de massage was top voor ons beiden
we komen zeker weer terug.

Katja en Jan heel erg bedankt voor jullie geweldige massage !!

(75) Jim
Fri, 27 February 2015 19:02:41 +0000

Wat een toppertje die Alina. Wat een mooie ogen en heerlijke massage. Behandel haar met respect een toppertje

(74) leo
Wed, 25 February 2015 20:49:51 +0000

ROOS nog bedankt voor de overheerlijke massage en de gezellige uurtjes van zondag ik heb weer van je genoten ik hoop gouw weer te komen

groetjes Leo

(73) 7bier1cola
Tue, 24 February 2015 13:01:12 +0000

Bij deze mijn bewondering voor Alina. Nog nooit zo een intense massage gehad. Haar ogen als de grote oceaan, zorgen voor een grote orcaan..

(72) SpaBlauw
Sat, 21 February 2015 10:07:40 +0000

Drie dagen geleden telefonisch een afspraakje kunnen maken met Larissa:
De tantra massage sessie met olie was wonderschoon, wat een heerlijk gevoel geeft het mij, zeg!

Larissa, zoals ze zachtjes met haar vingertoppen mijn huid streelt
en zoals ze met haar aanwezigheid Het Oog streelt, gecombineerd met haar speelsheid en vrouwelijkheid...

En drie volle dagen later en ik ben nog steeds betoverd blij :) Ik voel me verrijkt! :D

Dank je wel, Larissa, dank je wel MsA - tot gauw!

(71) Alex
Fri, 20 February 2015 21:43:46 +0000

Angela

Pas weer een heerlijke ervaring met Angela gehad. Deze keer een tantramassage gekregen. Goh wat kan zij je in de zevende hemel masseren. Handen, borsten, billen, benen en voeten, je voelt haar overal. Wat een genot, en dan het happy end steeds weer uitstellen. Ze voelt dit zo goed aan, ongelofelijk gewoon. En dan uiteindelijk mag je komen: nog nooit zoiets meegemaakt. Top! Naast een heerlijke, uitgebreide massage is ze ook een gezellige prater. Een uur is simpelweg tekort met deze lekkere Briziliaanse temperamentvolle meid. Angela, mijn topper. Lieve kus en tot gauw.