Reacties


 

Laat hier uw mening, verhaal en ervaring achter over uw verblijf bij Massagesalon Apeldoorn. Hoe vond u het en komt u gauw weer? Tot snel!

Lees hier de reacties zoals onze gasten die hebben geplaatst op de vorige website.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(365)
(145) Mark
Tue, 16 February 2016 23:26:28 +0000

Laatst ben ik in de mooie salon geweest om even lekker te ontspannen. Nadat ik een aantal dames had gezien verscheen de beeldschone Bianca. Nou, met haar wou ik wel een uurtje doorbrengen. Nadat we heerlijk samen hadden gedouched en mij al behoorlijk geprikkeld had begon de massage pas echt. Haar handen gleden over mijn lichaam heen. Geen 1 stukje vergat ze... uiteindelijk mocht ik me omdraaien (wat voor mij een eeuwigheid leek) en had ik een prachtig uitzicht. Wat een geweldig mooie dame is zij! Ze bewerkte wederom mijn lichaam en ook mijn "grote vriend" met hoge klasse. Het plagen en strelen en die ondeugende blikken van haar droegen er aan bij dat het uiteindelijk een knallend einde had.
Bianca, dank je wel voor deze mooie ervaring en ik hoop je snel weer te zien...

(144) Koos
Mon, 15 February 2016 21:33:17 +0000

Zondagmiddag weer naar MSA geweest. Vooraf een massage besproken met Bodiel. Een uur lang genieten van een heerlijke massage met olie. De tijd vliegt voorbij als je een massage van Bodiel krijgt. Als geen ander weet ze je in extase te brengen. Bodiel bedankt, het was weer geweldig.

(143) OnsTweeen
Sun, 14 February 2016 16:13:18 +0000

Gisteravond zijn wij (m/v stel) weer een keer naar MSA afgereisd. We hadden al gevraagd of Robin beschikbaar zou zijn. Haar "ondeugende" massage, de vorige keer, was ons goed bijgebleven. Bij MSA aangekomen was het zo druk geworden dat we niet konden kiezen. Alleen Louise was nog beschikbaar (of we moesten even wachten). Eigenlijk vonden we dit wel prima want het voorstel rondje blijven we toch ongemakkelijk vinden en nu hoefden we dus niet te kiezen.

Dus, na eerste even met z'n tweëen douchen, op naar de massage ruimte met Robin en Louise. Al snel werd duidelijk dat het niet kunnen (hoeven) kiezen totaal niet verkeerd had uitgepakt. Wat een heerlijk stel.

Wij komen echt voor de massage (met een extra tintje uiteraard; dat dan weer wel). En we laten ons dan ook vol overgave masseren. Eigenlijk dat is al spannend genoeg. Echter met Robin en Louise samen wordt het pas echt spannend. Niet alleen geven ze een heerlijke (echte) massage (niet alleen maar een beetje glijden) maar beiden wisselen dit ook af door even lekker op of tegen je aan te liggen zodat het een hele intieme (als in: persoonlijk/privé) ervaring geeft. Ok, een klein beetje veroorzaakt, wellicht, door dat deze ruimte wat aan de kleine kant was voor 4 personen maar ach hoeveel ruimte heb je nodig :-). Zoals gezegd maar het de ervaring ook wel heel "privé".

Robin was al onze favoriet. Daar hebben we Louise nu aan toe kunnen voegen. Dit was zeker niet de laatste keer met Robin en Louise! Waarschijnlijk zelfs wel weer samen :-)

Robin, Louise... dank jullie wel namens ons beiden!

(142) Johan
Sat, 6 February 2016 15:39:04 +0000

Carnaval in Rio, maar nu bij MSA. Dat is een afspraak met die heerlijke, prachtige braziliaanse beauty Angela.
Na een gezellige ontvangst door Annet even wachten in spanning. En dan mee voor een echte samba-massage. Alle moois en lekkers wordt in de strijd geworpen. Heerlijk zacht en warm en dan weer stevig. Je ziet nu op TV de prachtige samba danseressen in Rio. Maar er gaat niets boven een echte levende samba danseres. Een fantastisch hoogtepunt en dan, het is niet anders, weer terug in de kou en regen.
ANGELA is het mooiste en lekkerste wat je als man kan overkomen. Tot heel gauw

(141) André
Sat, 6 February 2016 10:20:40 +0000

Vrijdagavond weer een heerlijke massage gehad. Het was ontzettend druk, vandaar dat ik ruim een half uur moest wachten voor er weer een masseuse vrij was. Het bleek het wachten meer dan waard, want toen kwam Jane zich voorstellen. Leuke meid, ik was gelijk enthousiast. Onder de douche ontdekte ze al snel mijn "gevoelige" plekjes, en dat heb ik later geweten...! Ik treed niet in detail, maar het was heerlijk. Dank Jane, voor de prettige uurtjes!

André

(140) Jos
Sun, 17 January 2016 19:11:26 +0000

Gisteravond weer een bezoekje aan MSA gebracht voor een massage van mijn favoriet Sandy. Het was weer een heerlijk uurtje met haar vol gezelligheid en genot. Bedankt en tot de volgende date.
Jos

(139) Jeroen
Thu, 14 January 2016 11:19:38 +0000

Van de week zonder afspraak een bezoek gebracht aan MSA om even lekker te ontspannen. Er werden zoveel leuke dames voorgesteld dat het kiezen eigenlijk bijna niet mogelijk was. Daarom maar besloten om een duo massage te nemen met Melanie en Xena.Ik had een voorgevoel dat deze dames wel eens leuk bij elkaar zouden passen. Het begon al prima met zijn drieën onder de douche en werd alleen maar beter toen de dames daarna met de massage begonnen.Je merkt gewoon dat ze leuk op elkaar zijn ingespeeld en dat ze er daadwerkelijk plezier aan beleven om je een fijne massage te geven.Deze massage was van wereldniveau ! Wat mij betreft gaan we dit nog een keer dunnetjes overdoen. Bedankt Melanie en Xena !

(138) Rob055
Sat, 2 January 2016 14:16:13 +0000

Maandag weer naar MSA geweest.
De meest fantastische masseuse van MSA. Ik ken haar al wat langer en het is iedere keer weer erg spannend. Heerlijk figuur, samen douchen. Een heel sensuele massage.
Er lijkt geen eind aan te komen Sandy heeft iets speciaals wat haar heel bijzonder maakt. Het masseren gaat vol overgave en passie.
Wat een belevenis, Sandy bedankt !!
Dikke knuffel voor deze kanjer!

(137) rené
Wed, 30 December 2015 04:38:42 +0000

Ben gisteren avond geweest,Heb een mooie,leuke tijd gehad met Joy. Wat een leuke, spontane en
aardige is zij. De massage die zij mij gaf overtrof alles Super ! Kom zeker nog eens.
Bedankt het was geweldig.


(136) pieter
Tue, 29 December 2015 11:57:34 +0000

Bodiel
je was weer geweldig , je weet me elke keer weer te verassen .(goed voor je dromen )
bedankt voor het leuke cadeautje ,tot binnen kort
En alle iedereen een goed 2016 gewenst !!!! Gr xxx