Reacties


 

Laat hier uw mening, verhaal en ervaring achter over uw verblijf bij Massagesalon Apeldoorn. Hoe vond u het en komt u gauw weer? Tot snel!

Lees hier de reacties zoals onze gasten die hebben geplaatst op de vorige website.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(280)
(40) hans van de laan
Wed, 8 October 2014 13:15:55 +0000

Je komt aanrijden bij de massagesalon en hoort van de prachtige Ans dat er op dat moment slechts 1 dame beschikbaar is. "Er zijn er wel meer hoor, veel meer, maar die zijn allemaal bezet". Rustig neem je plaats in de wachtruimte, de deur gaat open en de dame in kwestie stelt zich voor als Mandy. Tien seconden later wordt je ineens ontwaakt uit een dagdroom. Ans staat voor je neus en vraagt wat je van Mandy vindt. Een tikkeltje verlegen vertel ik haar dat Mandy een prachtige verschijning is maar vraag direct aan Ans of het wat voor mij is. Aangezien ik al jaren bij de Massagesalon kom kent Ans mijn smaak, een goedkeurende knik en ik weet dit wordt een topuur. Drie minuten later loop ik achter Mandy de trap op, ik kijk verlekkerd naar haar billen. Tijdens het douchen komt ze met een mysterieuze glimlach voor mij staan. Ik lijk te verdrinken in haar prachtige ogen. Het lekkere strakke lichaam doet mij direct verlangen naar de massage. Over de massage kan ik veel zeggen maar dat ga ik niet doen. Vaak hoop je dat de klok stil gaat staan, dat de tijd vergeten wordt zo geweldig is het. De vonk tussen mij en de masseuse sloeg dan ook over, een golf van opwinding met een gigantisch hoogtepunt als gevolg. Niet alleen op seksueelgebied maar ook de menselijke klik was aanwezig. Het alle leukste blijkt op het moment dat we moe maar voldaan op de matras liggen. De blik gaat naar de klok, deze geeft aan dat het nog steeds 15.15 is, de tijd van aanvang. Waar je op hoopt is gebeurd, ondanks de energie die bij de massage is vrijgekomen is de klok daadwerkelijk stil gaan staan....

Mandy, je was geweldig. Ik ben vaak heerlijk gemasseerd maar heb nog nooit zo genoten als bij jou!
Ans, visitekaartje van het bedrijf, een beter ontvangst is haast niet mogelijk.

Keep up the good work!
Tot snel

Hans (alias) :-)
vandelaan@live.nl


(39) Willem
Tue, 7 October 2014 21:51:04 +0000

Vorige week weer bij MSA geweest. Had een afspraak gemaakt met Suzi. Ben al vaker door haar gemasseerd en dat is iedere keer een feest. Dankjewel en tot de volgende keer.

(38) Jarno
Wed, 1 October 2014 18:16:28 +0000

WAUW, gisteren voor het eerst naar MSA. Vriendelijk ontvangen, 4 dames kwamen zich voorstellen en gekozen voor Zena, ik hoop dat ik je naam zo goed schrijf maar ik weet in elk geval zeker dat het met een "Z" begon:)
Ze vroeg of ik al eerder bij een salon was geweest, nee dus. Geen probleem, de zenuwen waren al snel weg. Zena stelde me al heel snel op mijn gemak, wat heb ik genoten. Heerlijk lichaam en ze weet ook precies hoe ze het moet gebruiken. Zeker voor herhaling vatbaar;)
Dikke kus.

(37) Bart
Sat, 27 September 2014 14:59:07 +0000

Hallo, ik ben na lange tijd eindelijk weer eens bij MSA geweest en gekozen voor eerst een uur Roos en daarna nog een uur Tess. Bij Tess was ik al eerder geweest en ze liet me beseffen waarom ik weer voor deze topper heb gekozen.
Roos was voor mij de eerste keer, dit is absoluut een lieve,mooie sensuele. sociale topper. Tess en Roos, BEDANKT, ik heb van jullie genoten.
Kus van jullie ouwe zumbafan, Bartje

(36) l..
Mon, 1 September 2014 22:13:56 +0000

Ben paar keer bij jullie geweest. Ik vind Roos het aller ontspanneds.
Heerlijke sensuele massage, een hele mooie vrouw met klasse.
Wil graag binnenkort weer haar zien, voelen , horen..............

(35) huub
Fri, 29 August 2014 22:01:17 +0000

na een paar vermoeiende dagen ,tijd voor een heerlijke massage van sandy , twas weer toptoptop, jij bent HET

(34) Rejo
Tue, 26 August 2014 20:26:09 +0000

Vandaag voor het eerst naar MSA geweest samen met mijn lieve man! Als verjaardagscadeau samen een fantastische massage mogen ontvangen van Sandy & Zusi ....
Wat een belevenis, lieve meiden bedankt !!
Het is voor herhaling vatbaar.
Dikke knuf voor deze kanjers.....

(33) Jan
Tue, 26 August 2014 12:41:44 +0000

Afgelopen zondag weer ff naar de MSA geweest, is altijd gezellig en leuk. Nu voor de tweede keer bij Chanel, een heerlijke opwindende massage gehad, Deze nuchtere leuke spontane, en zeer mooie dame weet heel goed waar ze mee bezig is, en daardoor beleef je altijd weer vele opwindende momenten. Met haar strakke mooie lichaam weet ze alle hoekjes en gaatjes te raken. Een aanrader, ik kom zeker terug.
XXX Jan

(32) Koos
Mon, 18 August 2014 15:58:13 +0000

Eindelijk weer bij MSA geweest. Evenals de vorige keer een afspraak met Bodiel.
Bodiel je overtrof de vorige keer. Het was suuuuuuuuper.

(31) Jvl
Wed, 6 August 2014 10:06:17 +0000

Natasja is heerlijk!!erg genoten!!