Reacties


 

Laat hier uw mening, verhaal en ervaring achter over uw verblijf bij Massagesalon Apeldoorn. Hoe vond u het en komt u gauw weer? Tot snel!

Lees hier de reacties zoals onze gasten die hebben geplaatst op de vorige website.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(337)
(87) Hans & Petra
Sun, 12 April 2015 19:25:36 +0000

Hallo beste lezers,
Na lang wikken en wegen, zijn we afgelopen zaterdag langsgeweest voor een een paren massage. We werden hartelijk ontvangen door de gastvrouw. Na een leuk en kort gesprek vooraf , hebben we besloten om ons door
Louise en Samantha een heerlijke/spannende massage te laten geven, waarbij we na afloop nog lekker hebben
nagenoten in de jacuzzi, onder het genot van iets lekkers. Dames super bedankt , en we komen zeker nog eens terug. Gr H & P.

(86) Bart
Sun, 5 April 2015 07:37:42 +0000

Hallo MSA liefhebbers, jullie zullen wel denken, daar heb je die Bart weer, maar ja Ik ben nu eenmaal super enthousiast over deze mooie salon met gastvrouw Ans en mijn favorietje Roos. Na lange tijd niet geweest te zijn is het nagenieten wat minder geworden maar........de voorpret is weer begonnen want de afspraak met de lieve Ans en Roos is gemaakt, ik kan haast niet wachten. Voor nu , alle dames fijne paasdagen en bedankt dat jullie er elke keer voor ons zijn, vrolijk, aardig ,mooi, lief en ga zo maar door.
DIKKE KUS van jullie Bartje

(85) groenbouwer
Sat, 4 April 2015 09:09:24 +0000

Gisteren avond bij mijn grote favoriet geweest Roos!!!!
Iedere keer is het een aangenaam verpozen om bij deze spontane dame te mogen zijn!!!1
Een aantal weken niet geweest maar gisteren was het weer top!!!!
Ik heb Roos beloofd om een recensie te plaatsen, hierbij hou ik me aan de belofte!!!
Alle dames prettige pasen en tot een volgende keer


(84) Leo
Wed, 1 April 2015 15:50:49 +0000

Roos het was weer een heerlijke massage die mooie en lekkere handjes van je kunnen er wat van en dan die zwoele blik in die mooie ogen van je heerlijk als ik aan je denk Jij mooi Roosje zonder doorntjes en altijd even vrolijk en vriendelijk Hoop nog vele malen van te mogen genieten Tot gouw weer
kusjes Leo

(83) André
Mon, 30 March 2015 18:50:33 +0000

Behulpzaam, vriendelijk, geduldig, begripvol, lief... Zomaar enkele woorden die betrekking hebben op Bodiel. Hoe ik dat weet? Omdat ik zaterdag jl. een heerlijke aqua-massage van haar heb gehad. Ze masseert dus ook nog fantastisch. Het was een belevenis, Bodiel. Nogmaals bedankt, en graag tot een andere keer!

Groet,
André

(82) john
Mon, 23 March 2015 04:49:38 +0000

gisteren gekozen voor Alina, Ik kom bij veel salons en heb diverse masseuses gehad maar Alina is een topper. heerlijk ontspannen goed gemasseerd je behoort bij de top 3 van Nederland XXX thks
Ik kom zeker terug

(81) Bart
Sat, 21 March 2015 19:13:42 +0000

Het is nu twee weken geleden dat ik bij de mooie lieve Roos ben geweest en als ik mijn ogen dicht doe dan voel ik nog haar vakkundige handen over mijn lichaam glijden en dan hoor ik nog haar vriendelijke stem....DAT noem ik nou nagenieten, nogmaals bedankt Roos, bedankt MSA, bedankt Ans.
Groet en dikke kus van jullie Bart

(80) Bart
Sun, 8 March 2015 15:49:22 +0000

Roos
Vandaag eindelijk weer eens bij MSA geweest, ik had een twee uur afspraak met Roos. Roos het was weer fijn, gezellig, lekker, leuk, onvergetelijk ,kort om je was SUPER., Ik kan er weer een poosje tegenaan, want een bezoek aan jou is voor mij niet gewoon twee uurtjes maar ook van weken voorpret(net als met vakantie) en weken nagenieten...
Bedankt en tot vlg keer.
Dikke kus

(79) Koos
Mon, 2 March 2015 19:29:09 +0000

Vandaag zondag 1 maart weer een afspraak gemaakt met Bodiel. Bij jouw verschijning was ik weer direkt verkocht. Na een heerlijke douche met scrub was het tijd voor de massage. Ik heb elke minuut genoten van jouw geweldige intense massage. De wijze waarom jij met je fenominale lichaam zorgt voor verleiding en intieme momenten zijn voor mij onuitwisbaar. Dit voelt zo geweldig en goed. Ik kan bijna niet wachten tot de volgende keer. Bodiel bedankt voor je geweldige massage, je bent mijn toppertje.

(78) Gerrit
Mon, 2 March 2015 15:54:31 +0000

Graag wil ik even terug komen op mijn bezoek van afgelopen zondag (2-3-2015). De ontvangst was erg vriendelijk en ik kreeg meteen iets te drinken aangeboden. Vrijwel meteen kwamen een stel dames zich 1 voor1 voorstellen. Toen ik de 2e (Katja) had gezien, dacht ik: "Ik hoef al geen andere meer te zien!” Wat een leuke dame is dat. Ze heeft een vriendelijk en mooi gezicht en een leuke lach. Dan heb ik het nog niet eens over haar figuur gehad. Het is echt een hele mooie vrouw met mooie rondingen op de juiste plaatsen. Ik koos voor een aqua massage met warm water en schuim. Eenmaal op de kamer deden we …… ja dat mogen jullie zelf uitvinden. Ik kan alleen maar zeggen: “Katja, je was geweldig, ik kijk nu al uit naar de volgende keer, want die gaat er zeker komen!!!
Groetjes en tot gauw!
Gerrit