Reacties


 

Laat hier uw mening, verhaal en ervaring achter over uw verblijf bij Massagesalon Apeldoorn. Hoe vond u het en komt u gauw weer? Tot snel!

Lees hier de reacties zoals onze gasten die hebben geplaatst op de vorige website.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(365)
(45) Hans van de Laann
Thu, 23 October 2014 15:15:18 +0000

In al mijn jaren (ruim 10) dat ik de MSA bezoek maak ik nooit afspraken. Graag laat ik mij bij het voorstellen verrassen door de aanwezige dames. Tot twee keer toe heb ik een uitzondering gemaakt, twee jaar geleden was het Bobby waarvan mijn hart een vreugdesprongetje maak. Vandaag Mandy! Ik was dan ook blij verrast dat Mandy aanwezig was en ook nog vrij was. Daar zit je dan op je stoeltje te wachten totdat je wordt opgehaald. Direct was de klik weer aanwezig, een uur ontzettend genieten met een spetterend hoogtepunt! Mandy, het was wederom top! Zul jij de eerste in mijn lange carriere MSA die ik voor een derde keer ga zien?

vandelaan@live.nl

(44) Andy
Sun, 19 October 2014 03:36:09 +0000

I have had experience of massage salons around the world, but as soon as I arrived at MSA I knew I was in for something a bit special. The whole ambience of the place, the warm welcome, put me at my ease and although it was clearly a busy time and there were only two girls available, my eventual choice of 45 minutes with Naomi was no cause for regret; following her stunning rear view up the spiral staircase, having her shower me with soapy hands sliding between my legs, caressing and stroking, were just arousing hors d'oevres for what was to follow. A trip to heaven and back.....! Tantra, body to body, call it what you like, but she was immediately attuned to what I like and what gets me going; this is no backstreet `rub and tug`, this is erotic massage at it's very best. Even the voyeur in me was catered for, as the moans and cries of men being brought to climax in neighbouring rooms helped to hasten my own shuddering orgasm. Absolutely incredible! I will be back!!!

(43) Marc
Fri, 17 October 2014 11:37:07 +0000

wauw, het was geweldig. Net bij MSA geweest en ik ben nog helemaal ondersteboven.
Cindy heeft me gemasseerd en er was ook nog even een nieuw meisje bij die het moest leren, wat geweldig.
Maar Cindy bedankt.... het was boven verwachting.. je kan het heel goed!!' ;-) Had de indruk dat jij het ook wel leuk vond!
Ik kom zeker weer op vrijdag! Hou daar maar rekening mee.


(42) Cor
Fri, 17 October 2014 07:31:42 +0000

Regenachtig, een beetje koud en dan ANGELA. Van te voren afspraak gemaakt, je weet maar nooit.
Een massage van die fantastische dame blijft je heel lang bij. Samen douchen, heel opwindend!
Als ANGELA je zwoel aankijkt met die prachtige donkere ogen smelt je helemaal weg.
De massage is, als altijd, grandioos. Vanaf de eerste seconde één groot hoogtepunt. Heerlijke billen en borsten.
Zachte, stevige handen die alles kunnen. Tussendoor gezellig babbelen.
Je denkt niet meer aan kou en regen, je voelt alleen maar de heerlijke warmte van ANGELA.
Lieve ANGELA, het was weer super, super, super, je ziet me heel gauw weer terug.

(41) Peter
Sun, 12 October 2014 19:56:49 +0000

bij deze wil ik even doorgeven dat ik een superuurtje heb gehad met Roos mijn grote favoriet!!!!1
Lieve Roos heel hartelijk bedankt voor je heerlijke massage en tot een volgende keer!!!

(40) hans van de laan
Wed, 8 October 2014 13:15:55 +0000

Je komt aanrijden bij de massagesalon en hoort van de prachtige Ans dat er op dat moment slechts 1 dame beschikbaar is. "Er zijn er wel meer hoor, veel meer, maar die zijn allemaal bezet". Rustig neem je plaats in de wachtruimte, de deur gaat open en de dame in kwestie stelt zich voor als Mandy. Tien seconden later wordt je ineens ontwaakt uit een dagdroom. Ans staat voor je neus en vraagt wat je van Mandy vindt. Een tikkeltje verlegen vertel ik haar dat Mandy een prachtige verschijning is maar vraag direct aan Ans of het wat voor mij is. Aangezien ik al jaren bij de Massagesalon kom kent Ans mijn smaak, een goedkeurende knik en ik weet dit wordt een topuur. Drie minuten later loop ik achter Mandy de trap op, ik kijk verlekkerd naar haar billen. Tijdens het douchen komt ze met een mysterieuze glimlach voor mij staan. Ik lijk te verdrinken in haar prachtige ogen. Het lekkere strakke lichaam doet mij direct verlangen naar de massage. Over de massage kan ik veel zeggen maar dat ga ik niet doen. Vaak hoop je dat de klok stil gaat staan, dat de tijd vergeten wordt zo geweldig is het. De vonk tussen mij en de masseuse sloeg dan ook over, een golf van opwinding met een gigantisch hoogtepunt als gevolg. Niet alleen op seksueelgebied maar ook de menselijke klik was aanwezig. Het alle leukste blijkt op het moment dat we moe maar voldaan op de matras liggen. De blik gaat naar de klok, deze geeft aan dat het nog steeds 15.15 is, de tijd van aanvang. Waar je op hoopt is gebeurd, ondanks de energie die bij de massage is vrijgekomen is de klok daadwerkelijk stil gaan staan....

Mandy, je was geweldig. Ik ben vaak heerlijk gemasseerd maar heb nog nooit zo genoten als bij jou!
Ans, visitekaartje van het bedrijf, een beter ontvangst is haast niet mogelijk.

Keep up the good work!
Tot snel

Hans (alias) :-)
vandelaan@live.nl


(39) Willem
Tue, 7 October 2014 21:51:04 +0000

Vorige week weer bij MSA geweest. Had een afspraak gemaakt met Suzi. Ben al vaker door haar gemasseerd en dat is iedere keer een feest. Dankjewel en tot de volgende keer.

(38) Jarno
Wed, 1 October 2014 18:16:28 +0000

WAUW, gisteren voor het eerst naar MSA. Vriendelijk ontvangen, 4 dames kwamen zich voorstellen en gekozen voor Zena, ik hoop dat ik je naam zo goed schrijf maar ik weet in elk geval zeker dat het met een "Z" begon:)
Ze vroeg of ik al eerder bij een salon was geweest, nee dus. Geen probleem, de zenuwen waren al snel weg. Zena stelde me al heel snel op mijn gemak, wat heb ik genoten. Heerlijk lichaam en ze weet ook precies hoe ze het moet gebruiken. Zeker voor herhaling vatbaar;)
Dikke kus.

(37) Bart
Sat, 27 September 2014 14:59:07 +0000

Hallo, ik ben na lange tijd eindelijk weer eens bij MSA geweest en gekozen voor eerst een uur Roos en daarna nog een uur Tess. Bij Tess was ik al eerder geweest en ze liet me beseffen waarom ik weer voor deze topper heb gekozen.
Roos was voor mij de eerste keer, dit is absoluut een lieve,mooie sensuele. sociale topper. Tess en Roos, BEDANKT, ik heb van jullie genoten.
Kus van jullie ouwe zumbafan, Bartje

(36) l..
Mon, 1 September 2014 22:13:56 +0000

Ben paar keer bij jullie geweest. Ik vind Roos het aller ontspanneds.
Heerlijke sensuele massage, een hele mooie vrouw met klasse.
Wil graag binnenkort weer haar zien, voelen , horen..............